Страви зі смаком дитинства
28.11.22
Коли до морозива та молока додати любов, можна отримати місце, де повертаєшся в дитинство за лічені секунди. А як скуштуєш хоча б один десерт, — залежність гарантована. 

Західноукраїнська народна кооператива молока — це спільнота фермерів, ідея якої народилася у селищі Поляни, що на Львівщині. З такого об’єднання почались спроби робити крафтове морозиво і молочні продукти, — смачні, як в дитинстві. І нам вдалось, тому ми хочемо ділитися цими наїдками і напоями з усіма. 

Пізніше у нас виникла ідея створити простір, не схожий на інші заклади. Де кожен міг би провести гарно час — чи з дітьми, чи в компанії друзів :) — поїсти морозива, поснідати, випити молочні коктейлі, чи навіть алкогольні, скуштувати смачні десерти та крафтові йогурти. Саме так у грудні 2021 року почав свою роботу Milk Pub у Львові.   

Чому саме Milk Pub

Ми маємо не тільки звиклі молочні коктейлі, а й також кілька видів алкогольних: холодні та гарячі. В основі алкогольних молочних коктейлів –– фермерське молоко та морозиво, до яких можна додати бренді, м’ятний лікер або П’яну Вишню. Гарячі алкогольні коктейлі теж мають свої цікаві смаки: кавовий, медовий і ромовий. Як дуже хочеться, — маємо навіть морозиво з алкоголем :)


Окрема тема в меню –– це неймовірні молочні десерти: глазуровані сирки, що тануть у роті, трубочки зі згущеним молоком та іриски нашого власного виробництва. Маємо і класичні десерти, що не залишать тебе байдужим: лимонний пиріг, чорничний торт, панакота, сирники, панкейки, коблер із морозивом та інші. 


Усі страви ми готуємо для тебе цілий день, тому навіть сніданок можна замовити і в обід, і ввечері. У солоних сніданках є здобна булка, овочева намазка, сир, яйце, томати, салат ромен. Можна також обрати з чим тобі приготують сніданок — з лососем, молочною ковбасою чи камамбером. Ну і маємо приємний бонус — безлімітна фільтр-кава. 


Радимо обов’язково скуштувати сезонні напої — гарбузове або мандаринове лате, які подаються великими порціями (по півлітри) в пляшках. 


У кожному куточку інтер’єру закладу присутні елементи, які пов’язані з молоком. На стінах можна нарахувати 220 пляшок, які слугують світильниками :). У закладі система самообслуговування, тому свій вибір можеш зробити відразу біля вітрини з десертами і наші офіціанти принесуть тобі замовлення. 


Залишається лише насолоджуватись смаками і повертатись до нас знову і знову. 
Milk Pub — це місце, де готують лише з любов’ю!