Запрошуємо на Punisher Beer Weekend #1
09.12.22
Punisher Beer Weekend — перший вікенд у «Правді» на площі Ринок з крафтовим пивом із цілої України. 


Від початку повномасштабного вторгнення пивоварні не склали рук та активно продовжують варити український крафт, попри масовані ракетні удари ворога, відключення світла і подекуди повністю знищені виробництва.

Пивовари пристосовуються до умов війни та в них трансформують рецептури сталих сортів, замінюють інгредієнти і додають локальних продуктів. Ті, чиї виробництва знищені, — варять своє пиво в інших пивоварнях, об’єднуються у колаборації та гостьові варки, аби продовжувати пригощати крафтом українців і не лише.

Щоб підтримати крафтові броварні з цілої країни і заодне зібрати гроші на ударний дрон Punisher, запускаємо Punisher Beer Weekend #1!

Що буде?

  • 100 сортів пива від крафтових пивоварень з різних регіонів України
  • Їжа та закуски до пива
  • Файна атмосфера і нагода поспілкуватись з пивоварами і любителями крафту
  • Можливість долучитись до збору на знищення ворога

Де збираємось?

Подія буде відбуватись в Underground-залі Театру пива Правда. З міркувань безпеки та комфорту кількість місць обмежуємо, тому радимо купувати квитки вже зараз. У вартість входить лімітований брендований келих. 

Частину прибутку з події ми передаємо на виготовлення Punisher'a для наших збройних сил. 

Punisher — ударно-розвідувальний безпілотний комплекс, багаторазовий дрон для знищення окупантів. Його з 2016 року виробляє українська компанія UA Dynamics для ССО ЗСУ. Може нести 2 кг бойового навантаження, відстань удару — 45 км. 


Транзакції, як завжди, — бофонами, тому не забудь заздалегідь поповнити рахунок у додатку Lokal. Під час вікенду також зможеш це зробити за QR-кодом. 

До зустрічі! 

16-18 грудня | 16:00 - 22:00