Ноги на прийомі в мера
02.09.13
Лише 5 львівських брендів було запрошено на прийом міського голови Львова з нагоди Дня міста. Серед них - Львівська майстерня шоколаду та ДІДО.
Все починалось як завжди, з протистояння між столами в драпірованій тканині від організаторів і нашим: ми привезли свої возики!!! 
Саме прийняття відбувалось  у недобудованому корпусі Українського католицького університету, в їдальні, яка ще не працює, але майбутніх клієнтів якої вже обслуговує «Супер Крет».
Словом, стіни поштукатурені до половини зверху, підлога залита бетоном, біо-туалети – на дворі. Все по-нашому: заклад не до кінця готовий, але вже працює. Бо незважаючи на це, атмосфера була просто фантастичною. Близько 600 людей прийшло на святкування. Музиканти, бізнесмени, духовенст- во. І тут наш шоколад і «дідові ноги»).
Обслуговування було швидким, але черги не закін- чувались. І попри те, що джентльмени були у фраках, а леді у вечірніх сукнях, всі вони наминали нашу ногу.  Намнули 10 кілограм!!!
Кумедна історія. Спершу деякі леді з конкурентних кондитерських казали: фу, весь зал засмерділи своєю ногою. А в результаті  ми чи не кожному гостю відповідали на запитання: «Де ви це робите? Справді у Львові?» А до фиркливих панянок черги навіть не планувалось.
Це неймовірна честь бути представленими на головному прийомі міста.
П.С. За організацію величезне !Фестівське «дякую» Львівській майстерні шоколаду, зокрема, обом Вітам та Оленці, бернардинам – Олі та мега-хамоньєру Петру, а також Руслану Салу, Сергію Кремльовському та неймовірному пану Богдану. Ми задали рівень всім!