Львівське посольство в Житомирі
02.09.13
Ви вже чули про шматочок нашого рідного Львова у Житомирі, та хочеться Вам більше розказати. Отож, після того, як маса туристів відвідали наші заклади у Львові, скуштували смачної кави і пляцків, поспілкувались з привітними людьми, і з думкою «як добре у Львові, чому у нашому місті такого немає?» поїхали додому, наша команда не могла залишитись осторонь, і крім шоколаду, вирішила подарувати жителям інших міст ще трішки задоволення. Почали з Житомира (міста, такого ж багатого на історичні місцини, як і Львів). 
Кав’ярня «Брама» розташована на одній з центральних вулиць Житомира - Михайлівській. У цьому ж приміщенні років сто тому була «Булочна Карла Шеделя»,  де пекли
віденські булочки. Здавалось, центр міста, це вже вигідне місце для великого потоку людей, та тут насправді не так все просто. В «Браму» Ви зможете потрапити, лише за наявності ключа. Ключ можна отримати у менеджера закладу, при умові, якщо Вас провів у середину і зарекомендував влас- ник такого ж ключа. Людина, яка рекомендує, несе відповідальність за свого рекомендованого – за його  адекватність і порядність. У протилежному випадку менеджер кав’ярні має право забрати у клієнта ключ, тим самим заборонити потрапляти у заклад.
Заплутана система, чи не так? Але це закритий простір  для людей, які бажають душевно відпочити. А таких у Житомирі виявилось немало, на сьогоднішній день вже роздано 10 тисяч ключів.
Потрапивши в середину, забуваєш, що ти в Житомирі, довкола тебе маленький Львів. Сирники, штруделі, кава і медовуха - все це файно смакує  за львівською рецептурою.
За словами одного з реалізаторів проекту Андрія Комарницького: «Основним завданням цього закладу є донести до людей  демократичність, цінність і культуру закладів, яка вже є у нас, у Львові. Відкрити своєрідне львівське посольство.  Щоб люди, які ще не були у нашому місті, могли трошечки познайомитись з ним, а ті, які були в нас, і їм Львів припав до душі,  залюбки насолоджувались львівською атмосферою і запашною кавою у Житомирі».