Craft Beer & Vinyl Music Festival 2020 відбудеться 25-27 вересня
21.09.20

Вже всіх втомили оці переживання, пов'язані з вірусами... Нас теж, тому ми вирішили домалювати до логотипу 7-го Craft Beer & Vinyl Music Festival приставочку “F*ck covid”. Не через те, що нехтуємо безпекою та імовірністю захворіти, а тому, що маємо пристосовуватись до нових реалій і жити далі. Мало того, - радіти життю і класному часу, проведеному серед друзів, зі смачним пивом, наїдками і кайфувати від мистецтва — візуального, музичного, театрального. 

Так от, цьогоріч — як і каждого крафтвінільного сезону: більше 50 пивоварень, 20, а то й більше крапок зі смачною хавкою, розваги для дітвори, зал з виставкою робіт сучасних митців, перформанси, ярмарок вінілів, лайв-музичка і не тільки.

З 25 по 27 вересня маєм такі різні цікавинки

  • Раз - допрем'єрний показ фільму “Вусатий фанк”. Перед кіно підсилимо атмосферу відповідною музичкою від C.J. Plus і Bard.
  • Два. На перший вечір фестивалю плануємо театральну виставу “Інтерв'ю з другом”.
  • Три — після 22:00, вечірка в клубі, котру назвали “Нічна варка” (в суботу теж буде аналогічна).

Би довго не перелічувати по пунктах, ше будуть перформанси і виставки візуального мистецтва з відповідним музичним супроводом в 10-му корпусі, скречинг і показові виступи брейкдансерів, тиха вечірка (то все на терасі), а на головній сцені ше завалять трохи панк-року OT VINTA. Дітвора буде мати свої розваги ;) - приклались і наша Школа мистецтв вільних і небайдужих, і Видавництво Старого Лева, і не тільки. Повна програма цьогорічного фестивалю тут

Квиточки ми вже продаємо тут. Як і попередні роки — можна придбати квиток з келихом та сумкою, а можна просто вхід. Зараз ціна ще є дешевшою, на вході ціна квитка: 150 грн з келихом та 100 грн без келиха. А, і так, цьогорічні фестивальні келихи — лімітовані. То хто колекціонує — рухайтесь!  

Як хтось має свої келихи з мірною позначкою, теж можна приносити (тільки скло, в пластик не наливаємо). Валюта фестивалю — бофони (не забувайте телефони з аплікацією, ну або принаймні картку Lokal). 

Територія !FESTrepublic, як і завжди, pets friendly. Додатково ми підлаштували для братів наших менших невеликий майданчик. Най теж тусуються в гарній компанії. 

Важливо: вхід на фестиваль — лише в масках, на вході будемо міряти температуру (чур хорими не приходити, ліпше лікуватись вдома, - пиво можем доставити). Зберігаймо дистанцію — на фестивалі варто троха дивитись під ноги, будуть позначки відповідні. 

Шоб слідкувати за новинами - підпсуйтесь на подію у Facebook.

Як хто не зі Львова - підкажем де поселитись: !FEST hotel (знижка з кодом CVFest), Мазох готель (дзвони і кажи, що ти на фестиваль: 067 000 10 69) і Апартаменти на Ринку (дзвони 067 310 30 76).

Мийте руки, складайте бофони і приходіть на Старознесенську на вихідні!  

Як то було минулого разу: