7 переваг Реберні на !FESTrepublic
11.11.19

Інформація актуальна станом на 2019 рік

На початку травня ми відкрили ще одну Реберню у Львові – на !FESTrepublic. Спершу вона функціонувала у форматі «лише на вихідні», але вже з вересня тут щодня працює ресторан. Їмо лише руками – бо так смачніше!

Ресторан – той самісінькій. Але має трохи переваг. Ось тут ми зібрали 7 переваг нової Реберні.

1. Без черг. Наразі

Так-так, поки що тут немає черг. Але навіть якщо з’являться, ми знаємо, як з ними працювати.

2. Місце

Побутує думка, що то далеко від центру. Але насправді – 20 хв. пішки, 10 хв. – автомобілем. 

Ресторан великий – тут багато місця. Інший інтер’єр, аніж у Реберні під Арсеналом. Нова Реберня - новий сучасний заклад. Тут є невеликі столики на двох і більші – для великої туси. За доброї погоди в теплу пору року можна сідати знадвору. 

3. Паркування

Це болюча тема для львів’ян. А тут – велика гарна парковка і на території, і поряд. Зараз ремонтують вулицю Старознесенську. Ще геть трішки – і буде ґлянц. 

4. Ті самі смачні ребра

Тут такі ж смачні ребра і вся кухня, як у Реберні під Арсеналом. Той самий рецепт, ті самі постачальники, і кухарі – такі самі профі. 

5. Бронювання столика

Певне, знаєш, що на Підвальній (Реберня під Арсеналом) не резервують – лише жива черга. А тут можна. Можна резервувати столики навіть для великих компаній. Телефоном (067) 719 78 80 чи на сторінці у Facebook

6. Програма на вихідні

Можна влаштувати таку собі вилазку у вихідний. Спершу пообідати в Реберні. Потім заглянути в книгарню-кав’ярню від ВСЛ. Почитати і придбати книги для дітей та дорослих. Ще пропонуємо прогулятися на Знесінні. До озера зовсім близько: вулицею Заклинських – 5-10 хв. А ще є змога придбати крафтового пива відразу ж на пивоварні Правди. Для тих, хто не за кермом, на вихідних працює бочка П’яної Вишні на !FESTrepublic. Можна також купити хліба з пекарні – без хімічних складників. У нашій Братванці є навіть безглютенові вироби. 

7. Є шанс застати щось цікаве

На !FESTrepublic частенько організовують різноманітні івенти – від Lviv Fashion Week і до концертів ONUKA чи Guano Apes. Тому, прийшовши просто на обід чи вечерю, можете неочікувано потрапити в ширшу тусовку – на концерт, арт-виставку чи навіть фестиваль! 

До зустрічі на Старознесенській! 

Бронювання столиків - (067) 719 78 80
пн - нд. 12:00 - 00:00