На жаль, в часі "локдауну" (8 – 24 січня) не працюємо.
Кат, по суті, був першим муніципальним працівником у Львові. То була публічна й моторошна особистість. Якщо кат умирав, наступного, кого мали стратити, милували. Він мав кілька обов’язків — власне страчував і катував, вивозив сміття і виконував нечисту роботу, а ще пильнував за міськими курвами. Відколи запанувала демократія, кат мусів шукати іншого ремесла і відкрив свій м’ясний ресторан, бо хто ж ліпше знається на м’ясі, як не кат?
Наш пан Малодобрий має у своєму меню багацько добрих страв зі стовідсоткового органічного українського м’яса. Серед них і купу стейків різних видів із яловичини.
Меню можна переглянути тут
Ми хочемо розвивати культуру споживання стейків. Аби знали, чим Cowboy відрізняється від Томагавка, за якої температури їх готувати і з яким вином смакувати.
Тому можемо сміливо називати себе стейк-хаусом.
А ще у нас є шашлики, ковбаски, ребра, страви на грилі й мангалі, риба й овочі, закуски та чимало іншого на будь-який смак.
М'ясна тареля
Якщо хочеш у нас повечеряти, то можна забронювати столик, але тільки з понеділка по четвер. У п’ятницю, суботу, неділю та у святкові дні не бронюємо, а працюємо в порядку живої черги.
Тому якщо зволікати з планами, на вихідних можна півдня простояти в черзі. Краще приходь посеред тижня і без зайвого клопоту насолоджуйся атмосферою Першої грильової ресторації м’яса та справедливості!