м. Львів, вул. Валова, 20
+38 (050) 430 28 26
+38 (067) 670 25 10
пн. - нд. 12:00 – 22:00
Перша львівська грильова ресторація м’яса та справедливости

Кат, по суті, був першим муніципальним працівником у Львові. То була публічна й моторошна особистість. Якщо кат умирав, наступного, кого мали стратити, милували. Він мав кілька обов’язків — власне страчував і катував, вивозив сміття і виконував нечисту роботу, а ще пильнував за міськими курвами. Відколи запанувала демократія, кат мусів шукати іншого ремесла і відкрив свій м’ясний ресторан, бо хто ж ліпше знається на м’ясі, як не кат?

Наш пан Малодобрий має у своєму меню багацько добрих страв зі стовідсоткового органічного українського м’яса. Серед них і купу стейків різних видів із яловичини.

Стейк T-bone

Ми хочемо розвивати культуру споживання стейків. Аби знали, чим Cowboy відрізняється від Томагавка, за якої температури їх готувати і з яким вином смакувати.

Стейк Томагавк

Тому можемо сміливо називати себе стейк-хаусом.

А ще у нас є шашлики, ковбаски, ребра, страви на грилі й мангалі, риба й овочі, закуски та чимало іншого на будь-який смак.

Мала грильова тареля

Овочі гриль

Стейк з морської форелі


М'ясна тареля

Якщо хочеш у нас повечеряти, то можна забронювати столик, але тільки з понеділка по четвер. У п’ятницю, суботу, неділю та у святкові дні не бронюємо, а працюємо в порядку живої черги.

Тому якщо зволікати з планами, на вихідних можна півдня простояти в черзі. Краще приходь посеред тижня і без зайвого клопоту насолоджуйся атмосферою Першої грильової ресторації м’яса та справедливості!