День для дітей. Фотозвіт
02.06.15

Міжнародний день захисту дітей, 1 червня, у Львові відзначили весело і насичено. У закладах Холдингу емоцій !FEST ми провели танцювальні і кулінарні майстер-класи, а ще співали і читали вірші з відомою поетесою Мар'яною Савкою. Як це було — дивіться у нашому фоторепортажі.

До цього дня ми підготували велику програму заходів. У ресторані Пструг. Хліб і вино майстер-клас вийшов музично-кулінарним. Діти не лише вчились випікати пиріжки з вишнями — замішувати тісто, додавали начинку. А ще всі охочі вчилися грати на справжній сурмі легендарного львівського сурмача!

У Львівській майстерні шоколаду - вчились робити цукерки зі справжнім шоколатьє.

Солодощі з шоколаду виготовляли, декорували і куштували!

У Львівській копальні кави був день поезії для дітей, організований спільно з Видавництвом Старого Лева. Разом з відомою українською поетесою Мар'яною Савкою діти співали і забавлялись, а ще авторка читала уривки з нової книги “Босоніжки для стоніжки”.

“У “Львівській копальні кави” з дітьми читали-співали-розмовляли. І певно, було незле. Бо якщо незнайоме дівчатко вилазить тобі на руки — значить, все добре. Діти були суперові!”, - поділилася враженнями про зустріч Мар'яна Савка.

У Першій міській пекарні сирників та штруделів “Львівські пляцки” відкривали секрети випікання львівського штруделя.

Треба було тонко-тонко розкачати тісто, додати смачну яблучну начинку, спекти і смакувати!

На Відкритій кав'ярні “Біля Діани півдня вчились танцювати.

Результати показали всім присутнім на виступі всіх учасників.

У пекарні Братванка на вул. Тарнавського, 104-б діти вчились пекти круасани.

І начиняти їх шоколадом і джемом.

У демократичному суші-барі “Маки” пройшов майстер-клас з приготування страв азійської кухні: вчились робити суші-роли і вок.

А у Пошті на Друкарській увесь день робили листівки власноруч.

На спеціальному верстаті ХІХ століття відтискали відомі пам'ятки Львова.

Нагадаємо, у закладах Холдингу емоцій !FEST можна користуватися пеленальними столиками, стільцями для годування, іграшками для дітей. А ще — ігровою кімнатою у Львівській майстерні шоколаду (вул. Сербська, 3) та дитячим майданчиком у Першій львівській грильовій ресторації м’яса та справедливости (в Бернардинському подвір'ї).