Фонд Вільних і Небайдужих: результати збору коштів на аптечки військовим
27.07.15

Фонд Вільних і Небайдужих звітує про збір коштів на аптечки для українських військових, що воюють на Сході України, за період з вересня 2014 до липня 2015 року.

Фото: ukrnationalism.com

Минулого року у зв'язку з початком війни на Сході України Фонд Вільних і Небайдужих оголосив про велику ціль, аби допомоги тим, хто захищає Україну від російського агресора: забезпечити 1000 військових індивідуальними аптечками. Необхідна сума — 650 000 гривень. Отож, усі небайдужі почали жертвувати кошти у наших точках збору допомоги.

За перший етап виконання цілі, завдяки Вашій небайдужості, ми закупили і передали військовим на Донбас 404 аптечки, і не зупиняли збору коштів та бофонів.

Проте з моменту старту збору коштів на аптечки в Україні погіршилась економічна ситуація, і вартість однієї аптечки зросла майже в 2,5 рази: з 650 грн до 1600 грн. На сьогодні ми зібрали ще 123,8 тис. грн (з них 21,5 тис. грн — це Ваші бофони), на які ми закупимо ще 77 аптечок та передамо на Схід.

Тим часом, через війну на Сході виникає все більше важливих потреб. І допомоги потребують не лише вояки, але й їхні сім'ї, тому незабаром Фонд Вільних і Небайдужих розпочне збір коштів на ще одну дуже важливу ціль (про це ми повідомимо додатково).

Ми вдячні усім Вільним і Небайдужим, хто долучився до цієї важливої справи. Віримо, що у майбутньому зможемо зробити ще більше гідних вчинків!

Довідка: ФОНД ВІЛЬНИХ ТА НЕБАЙДУЖИХ

Спільнота людей, об'єднана спільними цінностями та покликана робити добрі справи. Пріоритетами діяльності фонду є освіта, медицина та інфраструктурні проекти. Фонд ставить перед собою цілі та досягає їх. Фонд наповнюється внесками небайдужих людей у закладах Холдингу емоцій "!FEST", а також бофонами членів спільноти LOKAL, які ті добровільно жертвують.

Наші контакти: 0 800 501 494, fond@fest.lviv.ua.

Читайте також: