Фонд вільних та небайдужих збирає кошти на операційний стіл для Військового госпіталю
15.07.19

Універсальний операційний стіл для Військового госпіталю (Модель ET100 електрогідравлічний і рентгенопрозорий) – це нова, уже 12-та ціль, яку оголосив Фонд вільних та небайдужих. Сума, яку збирають, щоб придбати нове обладнання, – 262 000 грн.

Операційний стіл ET100 – це багатофункціональний універсальний стіл з електрогідравлічним приводом (тобто сам стіл і різні його частини – рухомі, що дозволяє розміщувати пацієнта в різних позиціях), від української компанії-виробника. Він дає змогу робити складніші операції за коротший час, що, відповідно, береже здоров’я пацієнтам. Важлива функція цього операційного столу – він рентгенопрозорий, тобто лікарі можуть робити рентген просто під час операцій.

Це дуже помічна функція в разі операцій на травми та вогнепальні поранення хребта – підвищує ефективність і точність таких оперативних втручань. Стіл також дозволить робити нейрооперації на мозок у положенні сидячи. Важливо, що операційний стіл ET100 має акумуляторне живлення, тобто безперебійно працюватиме навіть у разі аварійних ситуацій у мережі.

“Війна поставила нам завдання, з якими ми раніше й не стикалися. Для вирішення таких нелегких задач нам потрібен новий операційний стіл, який дає змогу хворому перебувати в таких положеннях, яких звичайні люди собі навіть не уявляють”, – розповідає Ростислав Іваник, начальник нейрохірургічного відділення Військово-медичного клінічного центру Західного регіону.

Долучитися до !Фонду можна бофонами в додатку LOKAL у розділі «благодійність». Або за телефоном гарячої лінії LOKAL: 0 800 501 494 – бофонами та гривнями.

Реквізити:

Кому: Благодійний фонд "Вільних та небайдужих"
Код ЄДРПОУ: 38738541
Найменування банку:
АТ  "РАЙФФАЙЗЕН БАНК АВАЛЬ"
Розрахунковий рахунок: 26004405654
Код банку (МФО): 380805
Призначення платежу: Благодійна допомога.

Нагадаємо

Фонд вільних та небайдужих – це благодійний фонд, що ставить цілі та збирає кошти на обладнання і проекти, які допомагають одразу великій кількості людей. Пріоритетами діяльності фонду є освіта, медицина й інфраструктурні проекти.

Фонд наповнюють внесками небайдужі люди в закладах Холдингу емоцій "!FEST", а також бофонами, які добровільно жертвують члени спільноти LOKAL.

Із часу заснування 2013 року вільні та небайдужі досягли 11 цілей і зібрали сумарно більш ніж 1,8 млн гривень.