Нова Реберня у Львові (на Стрийській)
25.11.21

Найбільша Реберня у Львові — на перехресті вулиць Стрийської і Наукової. На більше, як 500 місць. Тут панорамні вікна з виглядом на озеро, а в теплий сезон ще відкриємо кльові тераси.  

В закладі готуємо найсмачніші ребра і до ребер, тут можна скуштувати крафтового пива від пивоварні Правда. Приборів не даємо! Руками смачніше. 

На стінах — твори на гостросоціальні теми вже знаних (в тому числі і через шкандаль з картинами в Одесі) художників, Андрія Єрмоленка та Ярослава Боднара. Інтер'єр Реберні ми доповнюємо різними цікавинками: речі з нашого міста, котрі стались тут, але вже по-троху зникають. 

Тут ми створили куточок !FEST-a, тому окрім сувенірів від Реберні, тут можна придбати товари з різних закладів та проектів Холдингу. Є великий вибір крафтового пива від Правди, книги від Видавництва Старого Лева, добра кава «Kulturrra» від фермерів Центральної Америки. А також маємо вибір патріотичних сувенірів від знаменитої Криївки!

Що буде поруч? Найперше — тут кльове озеро, якому давненько не приділяли уваги. То опісля смачної трапези в Реберні, можна вийти на шпацер, бо тепер довкола озера облаштована стежина для прогулянок. І тут вже працює два великих формати магазинів: Egersund Seafood та BadBoy, а в прийдешньому році планується відкриття Музею науки та кав'ярні KREDENS. А для зручного доїзду маємо паркінг та парковку для велосипедів.

Реберня на Стрийській
пн. – нд. 12:00 – 23:00