Де у Львові з'їсти доброго м'яса?
21.02.23
Для всіх поціновувачів ми підготували список кнайп, де можна посмакувати найліпшими м’ясом. Кожен зможе знайти собі страву до смаку. 


У ката в Першій львівській грильовій ресторації м’яса та справедливости є все для ідеальної львівської трапези! Багацько файного м’яса: найкращий шашлик з курки, свинини, яловичини, приготований на мангалі. А ще соковиті та ніжні стейки: галицький, без кістки та Бернардинський. 


Кожна з Реберень, то є заклад, де завжди знайдеш щось особливе для себе. Там ти можеш посмакувати ребрами і до ребер або ароматним яловичим антрекотом з крафтовим пивом від пивоварні «Правда». А як захочеш, то можем привезти все додому. Замовляй тут. 


Дуже висока кухня ніколи не повторює свої страви, бо вони залежать від діалогу з кухарем. Тут ти можеш не обмежувати себе в побажаннях, приготуємо для тебе будь-яку страву зі щік, баранини чи навіть особливий фланк-стейк. 


А як не був у Криївці, то бігом на гостини до пана Миколи, до справжнього схрону УПА. Нам є чим тебе здивувати: експонати всякі і їдзеня смачне – обов’язково треба скуштувати півметра печеної ковбаси власного виробництва. 


Смакувати правдивим пивом та їсти добрі наїдки з м’ясом під супровід оркестру приходь у Театр пива «Правда». Мусово скуштувати соковиті бургери: з курятиною та пікантними кімчі, або ж з яловичиною зі шпондером та маринованими огірками, чи може зі рваною свининою та смаженими помідорами й цукемонами. А ще маємо курча в прянощах та ідеальні улюблені крильця. 


Просто приходь і смакуй, чекаємо на тебе!