7 продуктів, які виготовляють на !FESTrepublic
04.04.19

Уже понад три роки Холдинг емоцій «!FEST» творить простір !FESTrepublic. Це територія колишнього склозаводу, новий сучасний простір, який розвиває компанія. Тут відбуваються фестивалі, вечірки, тематичні івенти. Розширюємо центральну частину міста! – каже гасло !FESTrepublic.

Але крім подій, тут народжуються 7 продуктів зі Львова. Деякі з них експортують, вони вже отримали і світове визнання.

1. Пиво

Так, тепер пиво “Правда” варять саме тут. В липні 2018 року пивоварню перевезли на !FESTrepublic. Її потужність зросла вдвічі, порівняно з тією, яку пивоварня мала, коли працювала на Ринку. Тож правдивого пива стане більше. Варять його щодня, бутилювання теж відбувається на місці. Пиво, зварене на !FESTrepublic, експортують у 12 країн світу.

До слова, частина виробничих потужностей залишилась у Театрі пива “Правда” на Ринку. Тож пиво потрапляє в келих гостей через пряму подачу з форфасів..

2. Авіація Галичини

На !FESTrepublic також працює швейний цех і команда бренду Авіація Галичини. Саме тут народжуються ідеї, вимальовується дизайн і створюються поло з українською айдентикою, які вже здобули неабияку популярність серед українців. Ці футболки носять наші зірки, політики та всі ті, хто хоче ідентифікувати себе з Україною.

Саме тут народився проект “Сила” – інноваційний худі, який зібрав на Кікстартері 20 тисяч доларів. Светрики “Сила” полетіли до покупців з Японії, Нової Зеландії, Німеччини, Великої Британії, Італії, Греції, Австрії, Швеції, Франції, Данії, Польщі, Південної Африки, Канади, США й України.

Усе виробництво поло, натхненних українською армією, працює тут: від народження ідеї і дизайну до розкрою, пошиття, створення шевронів і нанесення принтів.

3. Хліб

Пекарня Братванка тепер теж оселилася на !FESTrepublic. Тут печуть хліб і виготовляють випічку на заквасках та дріжджах, без хімічних добавок. Цей хліб подають у всіх ресторанах, магазинах Холдингу емоцій «!FEST» і Школі Вільних та небайдужих. Також пекарня виконує зовнішні замовлення для готелів і ресторанів.

Братванка має навіть власний невеличкий млин на !FESTrepublic, в якому перемелюють зерно, а отримане цільнозернове борошно частково використовують для своєї випічки.

Пекарня пече більш ніж 1000 виробів на добу.

4. Книги

На !FESTrepublic працює також сім’я-команда Видавництва Старого Лева. І хоча книг тут не друкують, але саме тут їх дизайнують, верстають, редагують, промоціюють і просто дуже люблять. Цілий будиночок належить Старому Левові, а на першому поверсі працює центр дитячого розвитку "Леосад" та книгарня Видавництва Старого Лева.

Видавництво Старого Лева, до слова, продає права на переклад українських книг за кордон. Так, українські книги завдяки роботі команди видавництва переклали корейською, китайською, англійською, іспанською, французькою, польською та багатьма іншими мовами.

5. Ідеї

Саме тут працює креативний відділ Холдингу. У його складі працюють дизайнери, відепродакшн, pr-команда та продакшн. Очолює відділ Юрко Назарук, співвласник Холдингу емоцій «!FEST». Щодня вся банда збирається на нараду з внутрішньою назвою «відро» (We Draw, тобто «ми малюємо») й обговорює нові ідеї, проекти, концепції. Тут гостро критикують і гаряче дискутують. Одне слово - цікаво.


6. Морозиво

Це ще один продукт, який народжується на !FESTrepublic. Морозиво виготовляє Львівська кооператива молока. Зовсім скоро можна буде почути більше про цей продукт – маємо деякі плани. Наразі ж його можна скуштувати лише в наших рестораціях.

7. Гончарні вироби

З 2019 року тут запрацювала Гончарня на Знесінні Поттерчуків. Саме в ній народжуються львівські керамічні сувеніри. Глину купують у Слов’янську, а вироби виготовляють у Львові, поряд з парком Знесіння.

На фасаді гончарня має скелелазну стінку – за доброї погоди можна полазити. Поттерчуки можуть також влаштувати гончарний майстер-клас або навіть поєднати його із заняттям зі скелелазіння. Якщо цікаво – телефонуйте сюди: (063) 813 52 57.

До слова, на даху Братванки маємо невеликий город, на якому вирощують прянощі, рослинки для декору страв, а також овочі для наших кнайп. Теж продукт. Але про це напишемо згодом.

!FESTrepublic – місце сили!