Де смачно поснідати у Львові?
19.10.22
Сніданки у Львові — це особливий вид мистецтва. М’який, ароматний запах кави у повітрі, солодкі та солоні страви, сніданкові вежі, — обирай те, що тобі до смаку.

 
Продефілюй червоною доріжкою Grand Cafe Leopolis, присядь за столиком з виглядом на Площу Ринок і замов сніданкову вежу з лососем, беконом чи авокадо та бокалом Prosecco.
 
У Milk pub варто скуштувати сніданок, який подають на великій таці. Можеш також обрати з чим тобі його приготують: з лососем чи молочною ковбасою. Ну і дуже приємний бонус — безлімітна фільтр-кава. 
 
Якщо любиш починати ранок солодко, у Львівських пляцках є штруделі з вишнею та маком або грецьким горіхом, яблуком та родзинками. Є також солоні варіанти з куркою та овочами або грибами, з лососем та шпинатом. Grand Cafe LeopolisMilk pub та Львівські пляцки працюють з 9 ранку! 
 
Смачно почати день можна у FEST hotel, де сніданки щодня з 8:00 до 12:00. Можеш посмакувати вівсянкою або сирниками з фруктами, як хочеться чогось менш солодкого, обирай тост скрембл з авокадо та в’яленими томатами або англійський сніданок. Також до сніданку входить кава або чай на вибір.
 
Гасова лямпа — файний вибір для тих, хто любить довго поспати та насолодитись пізнім сніданком. Маємо для тебе сирнички з полуничним кулі та сметаною, яєшню з ковбасками, або ж можна додати до яєшні та ковбасок ще салат, овечу бринзу, помідор і багет.
 
Сніданок по-дзиґівськи, або сніданок з беконом чи лососем, в просторі свободи та експериментів. Снідаючи в кав’ярні артцентру Дзиґа, з’являються найкреативніші ідеї. Май на увазі, Гасова лямпа  та Дзиґа працюють з 11:00.
 
Чекаємо з нетерпінням, аби зробити твій ранок ідеальним!