7 кнайп з файними рибними стравами
06.12.22
Зробили для тебе підбірку кнайп, де можна скуштувати файні рибні страви. Тут і страви з окуня, і з жовтохвостого тунця, скумбрії та улюбленого пструга. Обирай щось для себе і ходи у гості! 

 
Пструг, хліб та вино — затишна кнайпа, де найліпше смакує ніжна річкова форель, яку готують п'ятьма різними способами: класичний у печі, фарширований, копчений на гарячо, під соусом морне. Також мають червоний пструг. До риби можна обрати гарнір до смаку: карпатський банош, грильовані овочі, картоплю печену чи по-карпатськи, а також салатку з ярин.

 
У Grand Cafe Leopolis можеш обрати різні рибні вежі під настрій та смак: сніданкова з лососем, обідня рибна. Або ж панські вежі: салатна з тунцем — авокадо, мікс салату, овочі, на додачу панські оладки з голландським соусом та червоною ікрою; або салатна з лососем — крем-сир, полуниця, апельсиново-базиліковий соус.

Реберня має найліпшу скумбрію. Маринуємо її у спеціях, грилюємо і подаємо з лимоном та соусом тартар. Можеш скуштувати у закладі, або замовити доставку

 
Дуже висока кухня — тут необмежений асортимент, бо страву замовляєш одразу в шеф-кухаря, а не вибираєш з меню. Хочеш салат з тунцем чи філе сібаса з різотто і квашеними лимонами, розповідай кухарям і вони тебе здивують смаком.

 
В артцентрі Дзиґа насолоджуватись смаками рибних страв можна у творчій атмосфері. Тут рекомендуємо скуштувати найбільшу канапку з лососем, салат із жовтохвостим тунцем або скумбрію з овочами.
 
Відчуй себе обраним, смакуючи червону форель з баношем в Найдорожчій ресторації Галичини, сомельє ще порадить тобі добре вино, бо тут воно не за всі гроші світу, а за ціною виробника.

Червоного окуня куштуй у Першій львівській грильовій ресторації м’яса і справедливості. Кат натирає його аджикою та соусом барбекю, запікає на мангалі і подає з лимоном та соусом реліш.


У кнайпах є світло, чекаємо в гості!

P.S. Як працюють проєкти в часі блекаутів дивись тут.