Новини чи то підсумки за 2021 рік
06.01.22
Попри всі труднощі, для нас минулий рік був плідним. Поділимось спогадами і нагадаємо тобі, що цікавого відбулось за рік. 


Ми відкрили нові П’яні Вишні та Реберні по Україні і за кордоном

Це проєкти, які ви знаєте та любите. Цьогоріч їх стало трохи більше, аби ви не лише у Львові, а й в інших містах могли насолоджуватись ліпшою львівською настоянкою та тими самими знаними ребрами. 

Відкрили новий проєкт: Telesyk Airlines

На початку грудня 2021 року команда Авіації Галичини відкрила першу крамницю із забавками для щасливих людей. 


Це більше, ніж просто крамниця з іграшками, тут ти знайомишся зі світом іграшок, дізнаєшся їхню історію, тут є ті іграшки, які вже змінили світ, і ті, які лише нещодавно вийшли на ринок, але вже дивують своєю технологічністю, підходом та естетикою. Приходь у простір щасливих людей, тут бавляться всі! 

пн.-нд. 10:00-21:00
(067) 933 67 06

Авіація Галичини

Авіація Галичини у 2021 році випустила 62 нові моделі одягу. Зокрема, в цьому році вийшла спільна колаборація-колекція з Сергієм Жаданом — «Жадан і цитати»


Milk pub

Після появи Західноукраїнської народної кооперативи молока ми вирішили поділитись цим продуктом з іншими. В місці, де раніше була Пошта на Друкарській, ти знайдеш смак дитинства, а ще — різні смаколики з молока, не тільки морозиво та смачнючі молочні коктейлі, але й кілька видів алкогольних, наїдки з крафтових сирів та добру каву і какао. 


Запустили кавову компанію KULTURRRA

За допомогою кави спілкування стає приємнішим, ранки — затишнішими, а зустрічі — душевнішими. Тому працюючи з арабікою, яку привозить !FEST COFFEE MISSION від фермерів з Центральної Америки та Африки, ми створили кавову компанію KULTURRRA, аби ви пили якісну та добру каву в себе вдома чи в кав’ярні на !FESTrepublic.


м. Львів, вул Старознесенська, 24-26
+38 (063) 061 79 88

Новини пивоварні «Правда» 

Ще зі створення «Правда» мала мету, щоб світове розмаїття сортів було і в Україні. Тому в цьому році було зварено 52 сорти — від класики до сауерів. 

Ще одна мета «Правди» — аби щороку поціновувачів справжнього крафтового пива ставало ще більше, а сам продукт був близьким до тих, хто його любить. Цього року ми відкрили 5 мікро-пабів у районах Львова від пивоварні «Правда», аби навіть у домашніх капцях можна було випити келих-другий правдивого пива. 


м. Львів, вул Старознесенська, 24-26

Крім традиційних Craft beer and vinyl music festival, ми вперше провели Coffee, Books & Vintage Festival

Це фестиваль, який об’єднує фахівців у кавовій справі. На фестивалі відбулись професійні чемпіонати з приготування кави та лекції від фахівців з України та світу. Фестиваль про книги з посиденьками за кавою та поезією, лекціями, панельними дискусіями та книжковим ярмарком. Фестиваль про вінтажні цікавинки. 

Наша територія цьогоріч збільшилась на ще один корпус. Він має площу 1400 м2, тому класно доповнює фестивальний простір.



29 квітня -1 травня
м. Львів, !FESTrepublic

Ми досягли ще дві мети !Фонду

Разом ми зібрали кошти та купили ларингоскоп для дитячого ЛОР-відділення й ендоскопічний електрокоагулятор для відділення хірургії Львівської Обласної Дитячої Клінічної Лікарні Охматдит. 19-ою ціллю !Фонду став дитячий аудіометричний комплекс для Дитячої лікарні на Орлика у Львові. 


Пожертвувати кошти !Фонду можна онлайн тут, а також в мережі терміналів EasyPay.

Арт-центр Дзиґа і надалі підтримує, продюсує та сприяє розвитку різножанрового сучасного мистецтва!

Вже понад 25 років! Цьогоріч у галереї Дзиґа відкрили 32 проєкти. Тут експонувались роботи митців, звучала музика, поезія, відбувались театральні дійства та майстер-класи. Тримається, бо крутиться!


вул. Вірменська, 35
(067) 672 74 64

Криївка на площі Ринок увійшла до книги рекордів України

В далекому 2007 гасло «Слава Україні» було мало вживане місцевими мешканцями, а гості та туристи взагалі не знали його, або боялись казати. Врешті, у 2018 році, це гасло стало офіційним привітанням Збройних Сил України. А в 2021 році пан Микола сказав найбільшу кількість разів — «Героям Слава!» у відповідь на гасло гостей «Слава Україні!». А це понад 1 200 000 разів.



!FEST кейтеринг працює вже 10 років

Проводимо кльові івенти, готуємо смачну їжу — все, аби приносити позитивні емоції нашим замовникам! За цей час ми розвивались та збільшувались, креативили та творили, — і все завдяки вашій довірі. 


А Видавництву Старого Лева вже 20 років! 

20 років тому розпочалась історія «Видавництва Старого Лева». Першою книжкою, яка побачила світ, стала «Малятам і батькам» відомої галицької господині Дарії Цвєк. За цей час встигли попрацювати з більш ніж 560 українськими авторами, перекладачами та ілюстраторами. 

А вже у неділю, 16 січня, з 12:00 до 20:00 будемо святкувати двадцяту річницю Старого Лева у великому родинному колі. Приходьте на !FESTrepublic! На вас чекатимуть казкові майстер-класи, наукові шоу, інтерактивні розваги, найсвіжіші книжкові новинки і розпродаж, спілкування з авторами, презентації книжок, поетичні і музичні сюрпризи. Деталі тут!


Гарних свят! Далі буде ще цікавіше!